Παύλου Μελά 40

22410-78039, 6946-417914

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Τηλέφωνα

22410-78039

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Τηλέφωνα

22410-78039

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Βουρτσίζουμε πριν ή μετά το πρωινό;

Βουρτσίζουμε πριν ή μετά το πρωινό;

Ας σημειώσουμε αρχικά ότι κατά τη διάρκεια της νύκτας η παραγωγή του σάλιου μειώνεται κατά πολύ. Αυτό έχει ως συνέπεια τον μεγαλύτερο κίνδυνο τερηδονισμού των δοντιών και φλεγμονής των ούλων, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχουν καταναλωθεί ζαχαρούχες τροφές πριν από τον ύπνο.

Όταν ξυπνάτε λοιπόν, θα πρέπει να γίνεται σχολαστικό βούρτσισμα των δοντιών, ώστε να καθαρίζονται επαρκώς οι οδοντικές επιφάνειες και να απομακρύνονται τα βακτήρια που έχουν προσκολληθεί σε αυτές. Εάν αυτή η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί πριν ή μετά τη λήψη του πρωινού, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Εάν ανήκετε σε αυτούς που όταν ξυπνάνε θέλουν αμέσως να απαλλαγούν από τα μικρόβια που έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου και την κακοσμία του στόματος, βουρτσίστε πριν το πρωινό.

Εάν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να νιώθουν ότι έχουν καθαρίσει και έχουν απομακρύνει ακόμα και τα υπολείμματα των τροφών ώστε οι επιφάνειες των δοντιών να είναι λείες και καθαρές, βουρτσίστε μετά το πρωινό, εφόσον όμως έχει περάσει μία ώρα από αυτό.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία το βούρτσισμα των δοντιών σας να είναι σχολαστικό και αποτελεσματικό, για να έχετε υγιή δόντια και ούλα.