Παύλου Μελά 40

22410-78039, 6946-417914

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Τηλέφωνα

22410-78039

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Τηλέφωνα

22410-78039

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Αισθητική Οδοντιατρική

Ολοκεραμικές Αποκαταστάσεις (Όψεις, Στεφάνες, Ένθετα, Επένθετα, Υπερένθετα)

Στη σύγχρονη εποχή οι αισθητικές απαιτήσεις και οι ανάγκες του ασθενή αυξάνουν την ανάγκη για επίτευξη αποκαταστάσεων υψηλότερου επιπέδου τελειότητας. Γι’ αυτό το λόγο, πραγματοποιούνται προσθετικές αποκαταστάσεις (Όψεις, Στεφάνες, Ένθετα, Επένθετα, Υπερένθετα) οι οποίες στερούνται μεταλλικού σκελετού, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία των ασθενών για ένα πιο φυσικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Όψεις καλούνται λεπτές φλοίδες πορσελάνης, οι οποίες κατασκευάζονται από το Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο και συγκολλούνται στην προστομιακή (πρόσθια) επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν το σχήμα, το μέγεθος ή δυσχρωμίες τους ή να κλείσουν μεγάλα διαστήματα μεταξύ τους. (Υπάρχουν επίσης και οι Όψεις από Σύνθετη Ρητίνη, οι οποίες κατασκευάζονται είτε Άμεσα στο Οδοντιατρείο είτε Έμμεσα στο Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο).

Λεύκανση

Λεύκανση είναι η τεχνική που μας επιτρέπει  να χαρίσουμε στους ασθενείς μας ένα λευκότερο και υγιές χαμόγελο, χωρίς να θίγεται η ακεραιότητα των σκληρών οδοντικών ιστών. Πρόκειται, λοιπόν, για μια μη επεμβατική λύση για τη βελτίωση του χρώματος των δοντιών και κατά συνέπεια την απόκτηση ενός αστραφτερού χαμόγελου.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού gel, το οποίο εφαρμόζεται στο ιατρείο από τον οδοντίατρο ή στο σπίτι από τον ίδιο τον ασθενή (πάντα υπό τις  οδηγίες του οδοντιάτρου) ή και με τον συνδυασμό των δύο προαναφερθέντων μεθόδων.

leukansh

Οι Υπηρεσίες μας

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά οδοντιατρικής φύσεως

Προληπτική Οδοντιατρική

Διερευνά, αξιολογεί και εξαλείφει όλους τους παράγοντες που είναι ικανοί να οδηγήσουν στην εμφάνιση νόσων του στόματος. Έτσι, προλαμβάνονται προβλήματα και διατηρείται η υγεία της στοματικής κοιλότητας.

Προληπτική Οδοντιατρική

Παιδοδοντία

Ασχολείται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση νόσων του στόματος σε παιδιά και εφήβους.

Παιδοδοντία

Θεραπευτική Οδοντιατρική

Αντιμετωπίζει τις αιτίες και ανακουφίζει από τα συμπτώματα που προκαλούν τα νοσήματα που προσβάλλουν δόντια και περιοδοντικούς ιστούς.

Θεραπευτική Οδοντιατρική

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Αποκαθιστά δόντια με εκτεταμένη απώλεια οδοντικής ουσίας και υποκαθιστά ελλείποντα δόντια, ώστε να διατηρείται η αισθητική αλλά και η λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας.

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Βελτιώνει το χαμόγελο με τη χρήση προηγμένων τεχνικών. Επιτυγχάνει ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα εναρμονισμένο στο πρόσωπο, προσδίδει νεανική όψη και χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Αισθητική Οδοντιατρική

Ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες

Αποτελεί απαραίτητο διαγνωστικό μέσο για τη σωστή και ολοκληρωμένη διάγνωση, καθώς απεικονίζει τους σκληρούς ιστούς της περιοχής που ακτινοβολείται.

Ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες

Κλείστε το ραντεβού σας!

Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημα σας για ραντεβού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.