Παύλου Μελά 40

22410-78039, 6946-417914

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Τηλέφωνα

22410-78039

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Τηλέφωνα

22410-78039

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 40, Ρόδος

Κλείστε Ραντεβού

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Το Ιατρείο μας

null

Χαλιντέ Σοϊχάν

Χειρουργός Οδοντίατρος DDS

Καλωσορίσατε στο Ιατρείο μας

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Οδοντιατρείο στο κέντρο της πόλεως της Ρόδου, πλήρως εξοπλισμένο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της Σύγχρονης Οδοντιατρικής.

Ο ζεστός, καθαρός και φιλικός χώρος του ιατρείου διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να παρέχεται οδοντιατρική φροντίδα υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον ασθενή τις βέλτιστες υπηρεσίες σε έναν χώρο που εμπνέει οικειότητα, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Φιλοσοφία της κλινικής μας είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε περιστατικό με την απαιτούμενη προσοχή και σεβασμό, να κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε ασθενή και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματά του επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας, διαμορφωμένο στις απαιτήσεις του.

Φροντίζουμε οι επισκέψεις στο χώρο μας να είναι όσο πιο άνετες, ευχάριστες και φιλικές γίνεται. Στοχεύουμε να μηδενίσουμε το άγχος και τις ανασφάλειές σας, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε ολοκληρωμένα, και να σας χαρίσουμε το πιο όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Στο χώρο μας παρέχονται όλες οι υπηρεσίες της Οδοντιατρικής σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε.

Φωτογραφίες Ιατρείου

Πράσινη Διαχείριση

Κάθε άνθρωπος έχει ένα θεμελιώδες δικαίωμα για ένα περιβάλλον ποιότητας που επιτρέπει μια ζωή αξιοπρέπειας και υγείας. ~ Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Ανθρώπινο Περιβάλλον, Στοκχόλμη

Η οικολογική συνείδηση πρέπει να αποτελεί στις μέρες μας στάση ζωής, ώστε να υιοθετήσουμε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στο ιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση ως προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό επιτυγχάνεται με..

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα που διαθέτουμε για τη λήψη των ενδοστοματικών ακτινογραφιών.

Η ψηφιακή ακτινογραφία μας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε εικόνα μεγαλύτερης ακρίβειας και ποιότητας σε ελάχιστο χρόνο και με τη μικρότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας. Παράλληλα, με τη χρήση του ψηφιακού ακτινοευαίσθητου αισθητήρα (σένσορα) καταργούνται τα ενδοστοματικά φιλμ και τα χημικά εμφανιστικά διαλύματα που απαιτούνται για την επεξεργασία τους .

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Η διαχείριση των αποβλήτων που προέρχονται από υγειονομικές μονάδες αποτελεί για τα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα αντικείμενο μελετών ιδιαίτερου υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς η ελλιπής τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι δυνατόν να δημιουργήσει κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Η ολοκληρωμένη και ορθολογική διαχείριση, λοιπόν, των επικίνδυνων αυτών αποβλήτων κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη.

Στο ιατρείο δίνουμε έμφαση στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής των αποβλήτων και μεριμνούμε για την ορθή συλλογή και επεξεργασία τους. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε με Υπηρεσίες Διαχείρισης Ιατρικών Αποβλήτων Ρόδου.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΜΑΛΓΑΜΑΤΟΣ

Για τη συλλογή του αμαλγάματος που αφαιρείται από παλαιές εμφράξεις από τη στοματική κοιλότητα των ασθενών μας , έχει τοποθετηθεί στην οδοντιατρική έδρα διαχωριστής αμαλγάματος, ειδικό φίλτρο δηλαδή, κατασκευασμένος σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ ISO 11143 και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/852 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πιστοποιημένος με Πιστοποιητικό Ποιότητας TUV.
Κατά αυτόν τον τρόπο, συλλέγεται το 99% του αφαιρεθέντος αμαλγάματος, εμποδίζοντάς το να εισέρθει στον αποχετευτικό αγωγό.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία της ανακύκλωσης. Για το λόγο αυτό, διαχωρίζουμε σε ειδικό κάδο όλα τα ανακυκλώσιμα μη μολυσματικά υλικά (χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο).

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Για τον καθαρισμό και την απολύμανση των επιφανειών εργασίας μας χρησιμοποιούμε αντισηπτικά και απολυμαντικά που πληρούν τις σύγχρονες επιστημονικές προδιαγραφές.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Για τη βαφή των τοίχων του χώρου μας έχει επιλέγει οικολογικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας, εσωτερικού χώρου, πιστοποιημένο και σύμφωνο με τα νέα κριτήρια του Οργανισμού Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ε.Ε. Είναι άοσμο και δεν περιέχει αμμωνία, μόλυβδο, υδράργυρο και χρωμικά. Έτσι, προστατεύει τον χρήστη και το περιβάλλον.

Οι Υπηρεσίες μας

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά οδοντιατρικής φύσεως

Προληπτική Οδοντιατρική

Διερευνά, αξιολογεί και εξαλείφει όλους τους παράγοντες που είναι ικανοί να οδηγήσουν στην εμφάνιση νόσων του στόματος. Έτσι, προλαμβάνονται προβλήματα και διατηρείται η υγεία της στοματικής κοιλότητας.

Προληπτική Οδοντιατρική

Παιδοδοντία

Ασχολείται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση νόσων του στόματος σε παιδιά και εφήβους.

Παιδοδοντία

Θεραπευτική Οδοντιατρική

Αντιμετωπίζει τις αιτίες και ανακουφίζει από τα συμπτώματα που προκαλούν τα νοσήματα που προσβάλλουν δόντια και περιοδοντικούς ιστούς.

Θεραπευτική Οδοντιατρική

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Αποκαθιστά δόντια με εκτεταμένη απώλεια οδοντικής ουσίας και υποκαθιστά ελλείποντα δόντια, ώστε να διατηρείται η αισθητική αλλά και η λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας.

Επανορθωτική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Βελτιώνει το χαμόγελο με τη χρήση προηγμένων τεχνικών. Επιτυγχάνει ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα εναρμονισμένο στο πρόσωπο, προσδίδει νεανική όψη και χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Αισθητική Οδοντιατρική

Ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες

Αποτελεί απαραίτητο διαγνωστικό μέσο για τη σωστή και ολοκληρωμένη διάγνωση, καθώς απεικονίζει τους σκληρούς ιστούς της περιοχής που ακτινοβολείται.

Ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες

Κλείστε το ραντεβού σας!

Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημα σας για ραντεβού και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.